Agrarische bouw bij Tibben

Agrarische bouw is één van onze specialismen. De processen binnen de agrarische bouw kennen wij als geen ander. Jongveestallen, ligboxstallen, werktuigbergingen, robotruimtes of een loods. Of het nou gaat om nieuwbouw, verbouw, ombouw of een uitbreiding. Wij denken met u mee van ontwerp tot realisatie.  

Door onze ruime ervaring weten wij wat de belangrijke aspecten zijn bij de bouw van een stal of een complete boerderij. Of het nou gaat om rundvee, varkens, paarden of geiten, u bent bij ons aan het goede adres. Tevens verzorgen wij het bouwkundig aspect als u overgaat van de traditionele melkput naar een melkrobot. Dit gaat altijd in overleg met uw robotleverancier.

Veestallen

Aannemingsbedrijf Tibben is gespecialiseerd in de agrarische bouw en wij volgen alle ontwikkelingen binnen deze sector op de voet. Aannemingsbedrijf Tibben heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan en is een bekende bouwer op het gebied van agrarische bouw. Wij houden ons bezig met het bouwen van stallen voor rundvee, pluimvee, varkens en geiten. Naast de nieuwbouw van stallen kunt u ook bij ons terecht voor een verbouwing voor bijvoorbeeld een nieuwe melkstal of robotruimtes.

Schuren/bergingen

Aannemingsbedrijf Tibben bouwt uw schuren compleet op maat zodat uw materieel altijd in de schuur past. Daarnaast kunnen we rekening houden met de opslag van goederen of een werkplaats. We kunnen uw complete schuur geïsoleerd uitvoeren naar wens. Naast de op maat gemaakte schuren en bergingen bieden wij een standaard werktuigberging aan tegen een zeer scherpe prijs.

Tibben is een zelfstandig en onafhankelijk aannemingsbedrijf voor al uw bouw wensen.